Skredkurs for ungdom

21. februar kl. 10:00 - 17:00
Kurs, Skredkurs,
Sunnmørsalpane (se kart)

Formålet med kurset er å gi deltakerne økt bevissthet rundt skredfare og hvordan forholde seg til skredfarlig terreng.
Kurset skal gi deltakerne et innblikk i under hvilke forhold, hvor og
hvordan det løsner skred. Hovedformålet med kurset vil knytte seg mot gjenkjenning av skredterreng, gjenkjenning av åpenbar skredfare og en introduksjon til ferdselsrutiner i
skredterreng. Kurset gir videre en innføring i grunnleggende kameratredning med bruk av sender/mottaker.

Alle som skal være med må ha randoneutstyr og skredpakke. For dei som ikkje har, kan det være mulig å låne med Indre Nordfjord Turlag (INT) eller Sogn og Fjordane Turlag.
Ta med gode kle og niste. Det blir vel 1 time teori fyrst, resten ute.

Påmedingstidspunkt:
Medlemer i Indre Nordfjord Turlag: frå 30. januar.
Medlemer i Sogn og Fjordane Turlag: frå 6. februar.
Medlemer i DNT: frå 13. februar
Påmelding og lån av utstyr til tlf 9771 6690 ( Odd Henrik Berge ).

Skredkurs for ungdom

Dette er eit 1 dags gratis (for medlemer i DNT) skredkurs for ungdom (13-26 år). Det er Sigurd Felde som skal være instruktør. Formålet med kurset er å gi deltakerne ...