Rundtur Utvikfjellet

2. juni kl. 09:00 - 16:30
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Stølstur
Fjordane (se kart)

Vi går til Valåkerstøylen, Brulandsstøylen, Juvsstøylen og Frøysetstøylen. Deretter ned til Frøyset der vi får henta bilar som står parkert ved Karistova.
Terrenget er for det meste ope og i fin gran - og furuskog. Vi går på sti. Det er relativt flatt og til dels myrlendt enkelte stader. Det anbefalast vasstette sko eller støvlar.

Oppmøte ved Strynehallen klokka 09.00 / svingen nedanfor Karistova i Utvik klokka 10.00

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Rundtur Utvikfjellet

Vi startar frå svingen nedanfor Karistova i Utvik og vestover forbi fleire av støylane ut langs fjorden. Vi går til Valåkerstøylen, Brulandsstøylen, Juvsstøylen og Frøysetstøylen. Deretter ned til Frøyset der ...