Trugetur til Bergsetnakken

Voksne, Barn, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Topptur, Trugetur, #Trugertur
Fjordane (se kart)

Dette er ein fin tur i nydelig landskap, den går lett stigning heile veien til ein kjem til toppen. Der har man flott utsikt utover til alle kanter. Dette er ein tur som passe til både små og store som liker og ha truge på .

PS! Kvar enkelt må sjølv ha truger og stavar. Sjølv om vi ikkje går i skredtereng på denne turen kan ein gjerne ta med skredutstyr.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag & DNT , kr 100 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Oppmøte ved Strynehallen klokka 11.30 / Nordfjord Fritidssenter klokka 12.00

Trugetur til Bergsetnakken

Turen starter ved Nordfjord Fritidssenter og går opp til Bergsetnakken på 1133 moh.  Dette er ein fin tur i nydelig landskap, den går lett stigning heile veien til ein kjem til ...