Holmøyskaregga-Gråberg

18. august kl. 09:00 - 19:00
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur, Fjordutsikt, Nordfjord, Indrenordfjord
Fjordane (se kart)

Turen starter frå grendahuset i Holmøyane (Vonlund) og ein føl skogsvegen til Utigardssætra. Videre på sti mot Sonjahytta der det passer med ein rast. Etterpå peiler ein seg inn på Holmøyskaret og opp til Holmøyskaregga (1064 moh.). Ein føl fjellrekka mot vest der ein har flott utsikt til fleire sider: Kvanngrøskaregga-Blåegga-Storevassegga-Gråberg.  Frå Gråberg kan ein gå ned att til Langeset der ein har biler ståande.

Oppmøte ved Strynehallen 09.00.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Holmøyskaregga-Gråberg

Dette er ein spennande tur med ei fantastisk utsikt. Men den er ganske lang (ca 20 km) så den krev bra form. Turen starter frå grendahuset i Holmøyane (Vonlund) og ...