Avlyst Helsethornet 1008 moh

20. juni kl. 10:00 - 15:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Fjordane (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Det er for mykje snø til å gå denne turen no, men den vil trulig bli sett opp att til hausten.

Helsethornet er eit grensefjell mellom Eid og Bjørkedalen.

Adkomst: Ein kan gå eller sykle innover skogsvegen frå Stigedalen,  eller betale bompengar og køyre inn vegen og parkerer på enden av Fladalen, før Movatnet.

Turen tar ca 3 timer fra parkeringplassen, ca 6 km t/r.

Gratis for medlemar i DNT og kr 100 for dei som ikkje er medlemar. Ein spleiser på transport.

Oppmøte Strynehallen kl 10.00

Oppmøte parkering Stigedalen kl 11.00. Prøver å samle oss i få biler før køyring inn til Movatnet.

Helsethornet 1008 moh

Helsethornet er eit grensefjell mellom Eid og Bjørkedalen. Frå parkeringsplassen ved Movatnet går stien oppover til venstre. Stien går langsmed ei lita elv, der det er mogleg å kjøle seg ned. ...