Skredkurs for ungdom på Stryn Skisenter

8. mars kl. 10:00 - 17:00
Kurs, Skredkurs,
Sunnmørsalpane (se kart)

Dette er eit 1 dags skredkurs for ungdom (13-26 år). Det er tindevegleder Endre Vonheim som skal være instruktør. Det er berre plass til 6 deltakarar so her bør ein være raske.

Formålet med kurset er å gje deltakerne auka bevissthet rundt skredfare og korleis forholde seg til skredfarlig terreng.
Kurset skal gi deltakerne eit innblikk i under hvilke forhold, kor og
korleis skred løyse ut. Hovedformålet med kurset vil knytte seg mot gjenkjenning av skredterreng, gjenkjenning av åpenbar skredfare og en introduksjon til ferdselsrutiner i
skredterreng. Kurset gir videre en innføring i grunnleggende kameratredning med bruk av sender/mottaker.

Alle som skal være med må ha randoneutstyr og skredpakke. For dei som ikkje har, kan det være mulig å låne/leige med Indre Nordfjord Turlag (INT) eller Sogn og Fjordane Turlag.
Ta med gode kle og niste. Det blir vel 1-2 timer teori fyrst, resten ute.

Ikkje DNT-medlem? Det kostar berre 220 kroner å vere medlem av DNT ung dersom du er 18 år eller yngre. For dei mellom 19 og 26 år kostar det 360 kroner. Du meldar deg enkelt inn her HER. Medlemskapet gjelder då t.o.m. 31.12.2020.

Priser: kr 400 for medlem i DNT, kr 800 for ikkje medlemer.
Påmedingstidspunkt:
Medlemer i Indre Nordfjord Turlag: frå 10. februar.
Medlemer i Sogn og Fjordane Turlag: frå 17. februar.
Ikkje medlemer og medlemer i DNT: frå 24. februar
Påmelding og lån av utstyr til tlf 9771 6690 ( Odd Henrik Berge ).

Skredkurs for ungdom på Stryn Skisenter