Lodalskåpa på ski

Ekstra krevende
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Bretur, Skitur, Vårskitur, Randoneetur
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Om vegen er open opp til parkeringsplassen nedanfor Bødalssætra slepp vi å gå endå lenger. Ruta på ski føl nokonlunde stien mot Fessene og vidare opp Brattebakkane. Oppe på Breen flater det før det stig på nytt mot Lisjekåpa. Videre går ein til Hanken der ein set frå seg skia og kliv på beina siste delen mot toppen. Om det er vanskelige snøforhold må vi bruke stegjern og tau på denne delen. På ein slik tur må ein ha gode kle og godt utstyr. Ta med skredutstyr.

Påmeldingsperiode for turen : 18. april - 7. mai. Det er begrensing på antal deltakarar.

Turleiar og påmelding: Vidar Dysthe 976 57 118

Pris for turen er : 300 kr ikkje medlem - 200 kr medlem DNT - 100 kr medlem INT ( Indre Nordfjord Turlag).

Frammøte: Strynehallen kl 08.00 eller parkeringa før Bødalssætra kl 09.00.

Lodalskåpa på ski

Dette er ein fantastisk fin tur om det klaffer med været. Men den er lang og krevande. 20 km tur/retur og den kan ta 8-12 timar. Om vegen er open opp ...

• Vidar Dysthe
  • Tlf. 976 57 118