Blåtind frå Djupvasshytta

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Ungdom, Organisasjon, Randonee, Voksne, Sommerski
Tafjordfjella (se kart)

Frå Djupvasshytta er det litt over 600 høgdemeter opp til toppen. Nedrennet fra Blåtind og Skjerdingdalsbreen er derfor ikkje so langt, men sidan det ofte er snø utenom den vanlige skisesongen so kan den forlengast her når vegen Geiranger-Grotli er open.

Ein kan gå ei direkte rute mot toppen eller eventuelt via ryggen fra øst og krysse breen. Men vær oppmerksom på at Skjerdingdalsbreen er nettopp, en bre. Ein må derfor være forsiktig ut i sesongen. Tid opp ca 2 timer. Randoneeutstyr eller telemarkutstyr er det beste på denne turen. Ta og med skredpakke.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,  kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Oppmøte ved Strynehallen kl 10.00 (Turstart frå Djupvasshytta ca kl 11.00)

Turleiar: Per Jakob Kyrkjeeide  92223002

Blåtind frå Djupvasshytta