Via Ferrata Loen

21. juni kl. 12:00 - 19:00
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Klatretur, Viaferrata
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Dette er ein tur for både vaksne og ungdom.
Oppmøte Strynehallen kl 12.00 eller Loen Skylift kl 12.15.
Vi starter frå Loen Skylift og går opp annlegsvegen og videre på sti opp til innsteget på klatrestien som ligg på 440 moh. Her starter klatringa med Via Ferrata-slynger og vi går over brua. Dei som vil kan og prøve seg på strengen litt høgre oppe. Videre klatring opp til 880 moh. og  gange derifrå opp til Hoven på 1011 moh. Turen nedatt kan gå med pendelbana eller ein kan gå anleggsvegen ned til Oppheim (der må ein ordne skyss sjølv).
Turlaget ordner med sele, slynger og hjelm.
Turavgift: INT-medlem: kr 300, DNT-medlem: kr 500, Ikkje medlem: kr 700. Eventuell billett til pendelbana må ein koste sjølv.

Påmeldingstidpunkt: 15.-19. juni. (begrensa plasser).
Påmelding helst på SMS til turleiar Odd Henrik Berge tlf 9771 6690.

Via Ferrata Loen

Dette er ein tur for både vaksne og ungdom. Oppmøte Strynehallen kl 12.00 eller Loen Skylift kl 12.15. Vi starter frå Loen Skylift og går opp annlegsvegen og videre på sti opp ...