Gutdalsfjellet

7. august kl. 09:00 - 19:00
Ekstra krevende
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Vi møtast på Buda, i Hjelledalen, kl 09.00. Vi fyller opp bilane for å køyre inn på Hogane, og parkerar der. Derifrå går vi i lysløypa fram til Svora-grova. Der går vi bratt oppover mot Gutdalsfjellet. Så går turen mot Akurskaret, og vidare ned mot Glomnesnakken, og til slutt endar vi på Glomnes. Turen er ikkje anbefalt for dei som måtte ha utprega høgdeskrekk, då den kan være noken parti med lett klatring. Dette er ein lang tur, som vil ta 10-11 timar.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag. Kr 100,- for medlemmar i DNT. Kr 200 for dei som ikkje er medlem.

Gutdalsfjellet

• Mons Rune Guddal