Melhemsnibba via Kinesiske Mur i Olden

24. august kl. 08:30 - 18:00
Ekstra krevende
Fellestur, Fottur,
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

"Den kinesiske mur" er ein fantastisk egg som går mellom Skavteigfjellet og Meleinsnibba. Turen startar frå Auflem i Olden og går først opp på  Avleinsfjellet på 1500 moh. Muren kjem til syne i sin heilskap når ein kjem på toppen av Skavteigfjellet.(1548 moh) Vidare er det ein luftig tur bortover til Meleinsnibba, 1706 moh.  Ned att frå Meleinsnibba er det meininga å gå til Meliensetra ( Solheimsetra) og ned til Solheim i Olden.

Dette er ein lang og krevande tur som passar for folk som er vande med bratte og luftige stigningar. Må også pårekne litt "klatring" i stein.  Vi anslår turen til ca 8 - 10 timar.

Oppmøte Strynehallen kl 08.30

Pris for turen er kr 200 for ikkje medlemmar (Vipps NR 108817) ,gratis for medlemmar. (ta med medlemskort)

Melhemsnibba via Kinesiske Mur i Olden