Jubileumshelg på Spiterstulen INT 40 år.

1. september 2017 kl. 19:00
3. september 2017 kl. 15:00
Fellestur, Fottur, Jubileum, Aktivitet Fottur, Bretur, Helgatur
Jotunheimen (se kart)

Indre Nordfjord Turlag inviterer "gamle" og nye medlemmar og andre til stor turhelg på Spiterstulen. Dette er eit av jubileumsarrangementa til INT. (turen er flytta frå slutten av august til 1-3 sept)

Spiterstulen vart ofte nytte dei første åra i turlaget si historie som avslutningshelg for medlemmar og andre. Bilda viser tur i Eventyrisen ( Svellnosbreen ) . Ei fantastisk oppleving.

Vi legg opp til 3 alternativ laurdag 2. september:

1. Tur i Svellnosbreen og blåisen.
  2. Tur til Galdhøpiggen.
  3. Tur til Glittertind.

INT har reservert ein etasje med totalt 12 rom , 33 senger. Så ver rask med påmelding.

Påmelding til  Olav Auflem - tlf. 414 65 056 eller e-post: olav.auflem@enivest.net. (Frist 28. august)

Pris pr.person kr. 1350.- To overnattingar, to frukost, ein middag,nistepakke to dagar. Må ha med lakenposte/sengesett. Pris gjeld når ein bur på 3-sengs rom.

Jubileumshelg på Spiterstulen INT 40 år.