Avlyst Grotli-Raudalen-Kamperhamrane-Sunndalen

9. september 2017 kl. 08:00 - 19:00
Fellestur, Fottur, Historiskevandreruter, Fjelltur
Breheimen med Jostedalsbreen, Sunnmørsalpane, Tafjordfjella (se kart)
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga for få påmeldte.

Påmelding og betaling på heimesida. Turen er gratis for medlemar og koster kr 200 for dei som ikkje er medlemar. I tillegg betaler kvar enkelt for overnatting og eventuelt mat på hytta. Ta og med litt peng til sjåføren.

Organiserer biler/transport ved oppmøteplass ved butikken Buda i Hjelledalen. Nokre bilar vert å køyre til parkeringsplass i Sunndalen (avhengig av antall påmelde).
Starter sjølve turen frå hyttefeltet ved gamle Strynefjellsvegen, og går i sti opp fjellryggen i søraustleg retning til vestenden av Huguvardtjønne. Vidare sørover over høgaste punkt ca: 1640 moh. Vidare ned til sti langs nordsida av Raudalsvatnet og til Skjåk Almenning sin hytte for overnatting der, pluss evt. på DNT-hytta Skridulaupbu.

Neste dag vestover i Raudalen, med høgaste punkt over Kamperhamrane, høgde ca: 1280 moh. Vidare nedover til Sunndalsetra og siste etappe til parkeringsplass i Sunndalen. Evt. felles transport derifrå, avhengig av antall påmelde.

Grotli-Raudalen-Kamperhamrane-Sunndalen

Dette er ein fin overnattingstur der ein går ned den gamle,restaurerte ferdselsvegen over Kamperhamrane.   Påmelding og betaling på heimesida. Turen er gratis for medlemar og koster kr 200 for dei ...