Skitur til Skogadalsbøen

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Jotunheimen, Aktivitet Skitur
Jotunheimen (se kart)

Skitur frå Turtagrø - Skogadalsbøen - Turtagrø.
Vi går gjenom Helgedalen og Keiserpasset, ned Jervvassdalen vidare gjenom lett bjørkeskog og fram til Skogadalshytta. Overnatting her til neste dag og vi går samme veg tilbake. Turen ein veg tek ca 6t. Må ha fjellski til denne turen.
Vi kan evnt. samkjøre frå Stryn. Avreise kl 07.00 17.mars. Turen går kun i godt veir, så veirmeldingane MÅ vere GODE!!
Påmelding mandag  15 .april kl 20.00 til Per Jakob 922 23 002

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 200 for medlem i DNT,kr 400 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817) Betaling for overnatting ordner ein kvar for seg. Sjå eiga prisliste på Dnt si side

Turleiarar Oddbjørg og Per Jakob

Skitur til Skogadalsbøen