Urkeegga

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, #Fjelltur
Sunnmørsalpane (se kart)

Ny og spektakulær tursti ved Hjørundfjorden.

Start ved Myrsetra i Urkedalen. Framover Langseterdalen via Jenteskaret med retur om Maudekollen (1021 m.o.h. ) og Klokksegga (- kollen). Tilbake att til utgangspunktet. Flott utsikt over Øie og Hjørundfjorden i tillegg til Urke. Turen har fått namnet Urkeegga av lokalbefolkninga på Urke og er ei merka rute.

Oppmøte ved Strynehallen klokka 09.00, Vi fyller opp bilar ved start Strynehallen. Stoppar også ved Hydro i Hornindal.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Urkeegga

Ny og spektakulær tursti ved Hjørundfjorden. Start ved Myrsetra i Urkedalen. Framover Langseterdalen via Jenteskaret med retur om Maudekollen (1021 m.o.h. ) og Klokksegga (- kollen). Tilbake att til utgangspunktet. ...