Botnenibba

15. september kl. 09:30 - 16:00
Fellestur, Fottur, Stryn, Fjelltur
Sunnmørsalpane (se kart)

Vi køyrer samla frå Strynehallen til Storesunde. Tar av opp Garlidsvegen og Bomveg mot Utigardssetra. Går herifrå og over gangbru til Innigardssetra og til Skihellevatnet.  Hit er det ein forholdsvis lett fin tur med god sti. Ca 1 til 1.5 time. Bratt oppstigning herifrå til Botnenibba som ligg mellom Stryn og Stranda Kommune, 1372 moh.  Flott utsikt. Heile turen vil ta mellom 5 og 6 timar  med gode pausar og ein lengre stopp på Skihella.

Pris: Gratis medlemmar INT,medlemmar andre turlag kr. 100.-, ikkje medlemmar kr. 200 -  (Vipps NR 108817) - Betaling ved oppmøte

Oppmøte ved Strynehallen klokka 09.30

Botnenibba