Moldreimsstøylen/Dimma

1. september kl. 10:00 - 18:00
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur
Fjordane (se kart)

Ein vil gå om Veten som ligg mellom desse to støylane - og vi kan då sjå mot Veten på Ulvedal. Elles vil ein ha flott utsikt utover fjorden og mot heile Nordsida i Stryn Kommune - og deler av Eid Kommune. Vi vil etterkvart som vi får merka stinettet i område Utvik og Tistham legge fleire turar i dette område. På denne turen kjem vi inn i Stordalen Naturreservat som var til behandling i Miljødepartementet november 2017- eit område som ligg i kommunane Gloppen og Stryn.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag /  kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Oppmøte ved Strynehallen klokka 10.00 (eventuelt ved Moldreimsstøylen)

Moldreimsstøylen/Dimma

Roleg familietur i lett fjellterreng mellom Tistam og Gloppen. Turen går delvis i skog - myr - og fjellterreng. Ein vil gå om Veten som ligg mellom desse to ...