Barnas Turlag

Nyhet! - Barnas Turlag har laga til 10 turar med Turbo

Dette er turar ein kan ta når det sjølv passar og ein registrer det på eige registreringsskjema. Det er fine premiar til alle som deltar.

Registreringsskjema finn du HER.

Turbo - Maskoten vår som er med på turar i all slags ver.
Turbo på stjernekikking

Barnas Turlag er ei undergruppe til Indre Nordfjord Turlag og vart starta i 2005. Vi arrangerar turar primært for barn i alderen 0-13 år, men alle er velkomne til være med oss på tur. Det kan være tur til fots, på ski,skøyter, kano eller overnattingsturar.

Bilde frå nokre av turane i 2017

All informasjon om turar blir lagt ut på vår facebook gruppe der de og kan legge ut bilde frå turar i etterkant.

Turar og Aktivitetar

Ingen kommende aktiviteter.

Turtips!

Vi har to årlige faste turdager som er "kom deg ut dag". I tillegg legg vi opp til 3 turar i 2016, samt at  kan vi ta turar "på sparket" som vil bli annonsert på facebook. Send gjerne forslag på turar til leiar for Barnas Turlag så tar vi  med alle innspela som kjem.

Styret i Barnas Turlag

Styret for Barnas Turlag er valgt for 2 år. Leiar for 2016 -2017 er Renate Berstad.

Styret jobbar med planlegging og arrangering av turar.

Navn Verv Tlf nummer E-post
Liv Sissel Dale   Leiar 948 74 868 livao@hotmail.com