Barnas Turlag

Barnas Turlag har laga til 13 turar med Turbo

Dette er turar ein kan ta når det sjølv passar og ein registrer det på eige registreringsskjema. Det er fine premiar til alle som deltar.

Registreringsskjema finn du HER.

Turbo - Maskoten vår som er med på turar i all slags ver.
Turbo på stjernekikking

Barnas Turlag er ei undergruppe til Indre Nordfjord Turlag og vart starta i 2005. Vi arrangerar turar primært for barn i alderen 0-13 år, men alle er velkomne til være med oss på tur. Det kan være tur til fots, på ski,skøyter, kano eller overnattingsturar.

Bilde frå nokre av turane i 2017

All informasjon om turar blir lagt ut på vår facebook gruppe der de og kan legge ut bilde frå turar i etterkant.

Turar og Aktivitetar

Ingen kommende aktiviteter.

Turtips!

Vi har to årlege faste turdagar som er "kom deg ut dag" (arrangerast også i resten av landet desse dagane). No vart dette ein veldig spesiell vår, så Kick-off turen vi pleirer ha 1.mai for å markere starten på turbotur-sesongen, måtte gå ut.  Men vi satsar på ein fellestur i august (meir info kjem), samt lommelyktturen i haust.  Følg med på facebook og oppslag rundt om for meir info.

Men turbokassane står der, så er berre å ta turen.  Vi tenkte sette opp tre til, men ikkje heilt avklara kvar det blir enno.  Send gjerne forslag på turar til leiar for Barnas Turlag så tar vi  med alle innspela som kjem.

Styret i Barnas Turlag

Styret for Barnas Turlag er valgt for 2 år. Leiar for 2020 er Liv Sissel Dale

Styret jobbar med planlegging og arrangering av turar.

Navn Verv Tlf nummer E-post
Liv Sissel Dale   Leiar 948 74 868 livao@hotmail.com