10 Turar med Turbo

Dette er barna si eiga turordning, oppkalt etter Barnas Turlag sin maskot, fjellreven Turbo. Du kan gå fem turar og bli Turbo, eller gå ti turar og bli Superturbo!

Turbo lovar premiar til alle som har gått på fem turar. Det er ulike premiar til dei som har gått fem og ti turar. Du treng ikkje vere DNT-medlem for å delta, men det er kun medlemmar som er med i trekninga av hovudpremiane.

Her på heimesida finn ein Registreringsskjema og koden du finn i Turbokassa skriv du på registreringsskjemaet.

For barn med smarttelefon kan ein nytte turappen «DNT SjekkUT» som er DNT sin eigen turapp. (Last den ned via Appstore / Google Play). Her kan du sjekke inn digitalt og sjå turbeskrivelse og kart under turen.  (For premie må det likevel leverast inn registreringsskjema)

Registreringsskjemaet sendast Ingrid Henjum, Holevegen 74, 6783 Stryn eller på e-post til ingrid.henjum@gmail.com

Ønskjer du å bli medlem i Indre Nordfjord Turlag? For barn kostar det kun kr 125,- per år. Du kan registrere deg, barnet ditt eller heile familien på www.dnt.no/medlem.

Turar 2017

Turar Område