Lodalskåpa med INT Bre og Fjellsport

29. juni kl. 08:00 - 19:00
Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Bretur, Fottur, Bre
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Turen går først på god sti mot Bødalsbreen , ved ei morene tar en av fra den stien og går mot Fessene . Opp mellom elvane vert det bratt før det flater ut igjen inn mot bratte bakken.Opp her er det bratt men god sti , halvegs oppe vert det en pause og en kan fylle opp med vatn . Over breen og opp til Kåpa går vi i taulag . Der en går inn på fjellet ved Hanken er det først en bratt snøbakke , før en klyv opp ura til toppen . Her kan det vere noko bratt og luftigt .Retur same veg og ofte kan en skli på snøfenner ned deler av brattebakkane.

Dette er en lang og krevjande tur på 20 km t/r , og kan ta 10 - 12 t.

Oppmøtestad er Bødalsetra. Påmelding på heimesida frå 1.mai

Pris for turen er : 600 kr, ikkje medlem - 400 kr medlem DNT - 200 kr medlem INT. (NB! Ved betaling så bruk rabattkode INT om du er INT medlem)

Påmelding og betaling på heimesida. Påmeldinga er bindande

Lodalskåpa med INT Bre og Fjellsport