Glitregga

Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Randonne, Aktivitet Skitur
Fjordane (se kart)

Turen går fra Ålandsleitet (400 moh.)  til Glitregga er 1297 meter høg og har ei flott utsikt. Fjellet ligg på grensa mellom Stryn og Eid og er faktisk høgste fjellet i Eid Kommune.
På denne turen kan ein bruke fjellski, men om føret ikkje er bra er det best med randoneeski. Vi starter i slakt terreng frå Ålandsleitet og so blir det gradvis brattare mot toppen.
Etter å ha nytt utsikta renn vi ned att same vegen.

Turlaget har randoneeutstyr for utleige for dei som vil prøve.Dei som har hjelm og skredutstyr bør ta med det.

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Oppmøte ved Strynehallen klokka 09.00 eller Ålandsleitet 10.00

Glitregga