Via Ferrata med INT Ung

6. juni kl. 09:00 - 16:00
Fellestur, Klatretur, Dntung, Ekstremsport Klatring, Aktivitet Klatring
Breheimen med Jostedalsbreen (se kart)

Turen er gratis for INT medlemmar, kr 100 for DNT-medlemar og koster kr 200 for ikkje medlemar. Ungdom frå Hornindal og Stryn kommune har fortrinnsrett.

Turbeskrivelse:
Vi starter frå Loen Active og går opp annlegsvegen og videre på sti opp til innsteget på klatrestien som ligg på 440 moh. Her starter klatringa med Via Ferrata-slynger Det går ann å gå ulike ruter med forskjellig vanskegrad. Over brua får vi kanskje litt sug i magen. Dei som vil kan og prøve seg på strengen. Videre klatring opp til 880 moh. og gange derifrå opp til Hoven på 1011 moh. Turen nedatt går til Oppheim der vi ordner skyss tilbake til Loen (kanskje noken foreldre kan hente..) Vi bruker vel 6-7 timar på turen, så vi er vel på Oppheim ca kl 17-18.
Turlaget ordner med sele, slynger og hjelm.

Via Ferrata med INT Ung

Ung-gruppa har tur i Via Ferrat og vi møtest ved Loen Active. Jacob Vinsrygg er guide. Turen er gratis for INT medlemmar, kr 100 for DNT-medlemar og koster kr 200 ...

• Jacob Vinsrygg
  • Tlf. 94851941