Skårasalen

Voksne, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Randonee, Skitopptur
Sunnmørsalpane (se kart)

Turen starter frå Kvistad setra . Snøtilhøva avgjer om en kan køyre heilt til sætra.Følger først vegen nesten til enden , før en tek av til venstre gjennom open lauvskog.Så vert det bratt til en kjem opp til Blådalen og går den nesten til skaret mot lisje Skårdalen. Videre er det en slak rygg opp til topplatået.

Frå toppen er det flott utsikt til mellom anna Hjørundfjorden , Slogen og Jakta. Toppen er på 1542 moh og det tar 3 - 4 t frå Kvistadsetra. En må ha gode fjellski eller helst telemark/randoski på denne turen.

Ut.no: https://www.ut.no/tur/2.6808/

Oppmøte ved Strynehallen 09.00 (Turstart ca 10.30)

Gratis for medlemmar i Indre Nordfjord Turlag, kr 100 for medlem i DNT,kr 200 for ikkje medlem  (Vipps NR 108817)

Skårasalen