Indre Nordfjord Turlag (INT) er lokalisert i Stryn og Hornindal, og har ca 390  medlemmar. Vi er eit lokallag av Sogn og Fjordane Turlag. INT arrangerer årleg ein rekke helgeturar, i tillegg arrangera vi onsdagsturar i sommarmånadane. Ta kontakt med lokallaget for meir informasjon.

Indre Nordfjord Turlag er DNT sitt lokallag i indre Nordfjord, og skipar til fjell- og breturar i heile distriktet. Som turleiarar har vi erfarne fjell- og breførarar som tek deltakarane trygt fram i den storslåtte og mektige fjellnaturen i området vårt.

På turane våre kan du oppleve dei fantastiske kontrastane det er å gå frå grøderike dalar med fjordar, elvar og vatn, oppover grøne lier, oppleve den mektige blåisen som heng nedover fjellsidene og vandre over snødekt, skinande kvit isbre, der nakne steinmassiv av og til stig opp over breen. Ei naturoppleving det knapt finst maken til!

Du kan også oppleve kulturhistoriske perler der folk i gamle dagar sleit seg helselause for å skaffe seg det daglege brød.